• Page :
  • 1
  • Text Only
rated:
Hi. For the last several weeks I've been experiencing a very annoying, but intermittent, issue on the site. After clicking on a forum topic the browser will load the entire topic... then about 1-2 seconds later redirects to the "We're terribly sorry" page ( This page: http://www.fatwallet.com/eyeblaster/addineyeV2.html ). I've seen the issue in Firefox, not sure about other browsers.

I captured the HTTP and it appears that something at doubleclick.net is referring me to the link that fails. I don't know much about how doubleclick works.

GET /eyeblaster/addineyeV2.html HTTP/1.1
Host: www.fatwallet.com
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate
Referer: http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-0961303235320792&output=html&h=90&slotname=0511122322&w=728&lmt=1359753125&flash=11.3.300&url=http%3A%2F%2FL9d010bb27880a2cad9eefe82a29fad83%2Fforums%2Fhot-deals%2F1254730%2F&dt=1359753119501&bpp=3&shv=r20130130&jsv=r20121214&correlator=1359753119747&frm=20&adk=2134433703&ga_vid=354243812.1359730852&ga_sid=1359752927&ga_hid=1973624531&ga_fc=1&u_tz=-300&u_his=12&u_java=0&u_h=1050&u_w=1680&u_ah=1010&u_aw=1680&u_cd=24&u_nplug=21&u_nmime=43&dff=arial&dfs=12&adx=468&ady=1889&biw=1663&bih=893&oid=3&ref=http%3A%2F%2FL9d010bb27880a2cad9eefe82a29fad83%2Fforums%2F&fu=0&ifi=1&dtd=362&xpc=HIAsCI8Swo&p=http%3A//L9d010bb27880a2cad9eefe82a29fad83
<cookies stripped out for security reasons>
Connection: keep-alive
If-Modified-Since: Fri, 01 Feb 2013 21:11:22 GMT

Member Summary

Thanks for letting us know. When is this appearing? Are you logged in or out? Any particular pages? Just Firefox, or any other browsers this is affect?

It only seems to happen when I attempt to view a forum topic. General site navigation is OK other than that. I have seen it happen both at home and at work.
It happens both when logged in, and not. I also just duplicated it in IE 9.

Thanks! I'll have this checked into. Unfortunately, it will probably be Monday before we get a chance to dig deeper.

This should be fixed now. Please let us know if you see it happen again. Thanks for bringing it to our attention!



Disclaimer: By providing links to other sites, FatWallet.com does not guarantee, approve or endorse the information or products available at these sites, nor does a link indicate any association with or endorsement by the linked site to FatWallet.com.

Thanks for visiting FatWallet.com. Join for free to remove this ad.

TRUSTe online privacy certification

While FatWallet makes every effort to post correct information, offers are subject to change without notice.
Some exclusions may apply based upon merchant policies.
© 1999-2014